Joyetech Social
RBA for ProCore Aries - Printable Version

+- Joyetech Social (http://social.joyetech.com)
+-- Forum: Question, Suggestion & Feedback (http://social.joyetech.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Specific Products Discussion (http://social.joyetech.com/forumdisplay.php?fid=130)
+---- Forum: ProCore Series Atomizers (http://social.joyetech.com/forumdisplay.php?fid=220)
+---- Thread: RBA for ProCore Aries (/showthread.php?tid=23125)



RBA for ProCore Aries - louiesquared - 06-13-2017

Is there an RBA in the works for the ProCore Aries?


RE: RBA for ProCore Aries - CosmicTruth - 07-09-2017

(06-13-2017, 06:30 AM)louiesquared Wrote:  Is there an RBA in the works for the ProCore Aries?

I know you've seen this by now but here is the link
http://www.joyetech.com/product/procore-remix/
Everything 微笑


RE: RBA for ProCore Aries - louiesquared - 07-11-2017

(07-09-2017, 07:11 AM)CosmicTruth Wrote:  
(06-13-2017, 06:30 AM)louiesquared Wrote:  Is there an RBA in the works for the ProCore Aries?

I know you've seen this by now but here is the link
http://www.joyetech.com/product/procore-remix/
Everything 微笑

Yes but according to Kermit the RBA does not work with the ProCore Aries. Only the Remix.


RE: RBA for ProCore Aries - tailland - 08-19-2018

Someone modded his Aries with an RBA unit from the TFV8, and a glass from the Ijoy limitless